Hledat

Karamelové košíčky s ořechovou náplní

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 584 Sdílení: 716 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.11.2014 13:32 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 225 Sdílení: 201 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.5.2014 18:31 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 205 Sdílení: 159 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.4.2014 19:17 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 623 Sdílení: 928 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.10.2014 13:32 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 624 Sdílení: 922 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.10.2014 13:32 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 332 Sdílení: 240 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.3.2015 22:00 zde <<<

|Datum: 12:18 23.3.2015

velikost kosicku?
5
To jsou ty male nebo klasicke velke kosicky?

|Datum: 14:10 13.9.2014

Nádhera
5
Ve čtvrtek jsem pekla a jsou vynikající.

|Datum: 17:30 9.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 226 Sdílení: 201 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.5.2014 19:31 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 587 Sdílení: 707 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.11.2014 13:32 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 204 Sdílení: 159 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.4.2014 18:17 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

TOPlist