Hledat

Kinder mléčný řez - vynikající

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 161 Sdílení: 90 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.6.2015 11:30 zde <<<

|Datum: 08:07 12.6.2015

Vynikající
5
Krásně se těsto povedlo. Já použila kakao na vaření a dala jsem o lžíci více(3). Recept uložen a budu opakovat. Děkuji.

|Datum: 14:43 15.8.2014

Super
5
Upekla jsem podle recenze dole jsem dala kakaa vice a trosku cokolady a i barevne to bylo dokonale. Hlavni je ale chut a ta je primo famozni. Dekuji za recept. Klara

|Datum: 11:49 17.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 172 Sdílení: 176 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.9.2014 08:00 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 129 Sdílení: 144 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.3.2014 21:37 zde <<<

|Datum: 13:18 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 129 Sdílení: 143 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.3.2014 21:37 zde <<<

|Datum: 09:16 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 137 Sdílení: 135 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.1.2015 13:18 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

2 lžíce kakaa?
3
Tak jsem to vyrobila, ale barevně upečené těsto vůbec neodpovídá. Po 2 lžících kakaa je spíše světle hnedé, což už "mléčný řez" až tak nepřipomíná. Použila jsem holandské kakao na pečení, tak nevím, v čem je problém. Takové barvy bych dosáhla jen s čokoládou na vaření. Chuťově fajn :)

|Datum: 15:56 4.3.2014

TOPlist