Hledat

Kinder mléčný řez

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Super
5
Udělala jsem hned ze 3 dávek těsta a 2 krému a super dortík ;)

|Datum: 21:13 9.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 195 Sdílení: 168 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.3.2015 20:47 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

uzasne
5
Jedna davka malo

|Datum: 19:41 8.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 129 Sdílení: 130 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.5.2014 15:00 zde <<<

|Datum: 13:18 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 105 Sdílení: 83 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.8.2015 10:00 zde <<<

|Datum: 09:41 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 218 Sdílení: 189 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 23:48 zde <<<

|Datum: 13:18 23.3.2017

Super
5
Tak ty jsou parádní. Já je dělala podle vás sice jsem je tak krásně nenazdobila, ale bylo to chuťově přímo vynikající.

|Datum: 15:25 25.4.2014

Super :)
5
Jenom bych tam někam přidala med, jenom nevím kam :D Každopádně povedly se a v práci měly úspěch :)

|Datum: 08:06 13.11.2015

vynikající
5
riskla jsem to, a udělala hned dvojitou dávku:) mooooc dobrý.

|Datum: 18:25 1.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 130 Sdílení: 130 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.5.2014 16:00 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Moc dobre rezy.
4
Moc dobre rezy,ale Kinder to neni.

|Datum: 14:33 26.11.2014

Fantastické
5
Wooow paradne

|Datum: 16:00 17.4.2014

Výborné!
5
Dva plechy nestačí !!

|Datum: 14:26 30.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 94 Sdílení: 133 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.2.2016 16:48 zde <<<

|Datum: 22:18 28.2.2016

vyborne
5
Jsou fakt skvělý. Jen jsem udělala 2piskoty a ten krém krásně stačil m

|Datum: 17:31 28.8.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 83 Sdílení: 111 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.8.2014 10:02 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 46 Sdílení: 75 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.5.2016 06:52 zde <<<

|Datum: 15:29 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 219 Sdílení: 189 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 23:48 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

....
3
Těsto super,ale náplň je úplně stejna jako na Míša řezy,ale jinak dobry

|Datum: 15:24 4.8.2017

vyborne
5
Jsou fakt skvělý. Jen jsem udělala 2piskoty a ten krém krásně stačil m

|Datum: 17:31 28.8.2014

Skvělé
5
Jsou opravdu super:-)

|Datum: 09:04 15.6.2014

Výborné
5
Velká mňamka

|Datum: 11:22 29.1.2019

TOPlist