Hledat

Kokosové koule

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 89 Sdílení: 47 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.12.2014 18:00 zde <<<

|Datum: 14:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 8 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.12.2014 11:32 zde <<<

|Datum: 13:19 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 59 Sdílení: 93 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.12.2016 08:34 zde <<<

|Datum: 13:19 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 103 Sdílení: 140 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.12.2015 18:24 zde <<<

|Datum: 10:58 8.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 8 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.12.2014 11:32 zde <<<

|Datum: 11:50 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 88 Sdílení: 47 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.12.2014 18:00 zde <<<

|Datum: 13:19 23.3.2017

TOPlist