Hledat

Kokosový mokrouš - Bob a Nikča

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.7.2014 09:03 zde <<<

|Datum: 20:23 19.3.2015

Vynikajuca buchta
5
skvele moc nam chutilo

|Datum: 16:01 18.4.2014

Moc dobrý Mokrouš
5
Dcerka včera pekla a moc ji to bavilo. Ale Mokrouš chutnal opravdu všem rozhodně je to buchta, kterou budeme dělat i normálně. U nás teď velice oblíbená. Je vláčná a taková opravdu mokrá. Její název je výstižný a dětem se moc líbí a chutná fantasticky. Děkujeme Nikčo a Bobe

|Datum: 06:22 17.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 115 Sdílení: 140 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.7.2014 08:00 zde <<<

|Datum: 13:19 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 75 Sdílení: 44 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.4.2014 14:00 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Výborné
5
Dělala jsem již podruhé a dala jsem o něco méně cukru, ale je to super, vážně mokrá krásně vláčná buchta.

|Datum: 14:21 19.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 117 Sdílení: 85 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.10.2014 19:51 zde <<<

|Datum: 13:19 23.3.2017

Díííky
5
Už jsem se těšila na druhý díl synka to nadchlo a už čekal na středu a bál se aby jste kuchaříci byli v plné síle. Tak do mokrouše se zítra se synkem pustím. Děkuji vám moji malý kuchaři. Ludmila

|Datum: 07:11 16.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 75 Sdílení: 43 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.4.2014 13:00 zde <<<

|Datum: 13:19 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 115 Sdílení: 139 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.7.2014 09:00 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Šikulky
5
Ježíšku-tak nádherně napsaný recept jsem ještě neviděla, pro začínající kucharinky jako dělané! :-) Alžběta

|Datum: 08:00 24.7.2014

Parádní recept
5
To je fantastické - děkujeme

|Datum: 11:11 13.11.2017

Mokrouš
5
Díky za recept zkusila jsem jen tak, že to bude zase nějaká obyč buchta. Ovšem to jsem se sakra spletla, tohle je přímo ta nejlepší buchta co znám. Děkuji Vám i dětem za inspiraci a receptík.

|Datum: 19:41 23.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 118 Sdílení: 85 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.10.2014 20:51 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

TOPlist