Hledat

Koláč Bikaina by Romča

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 16 Sdílení: 14 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2016 09:01 zde <<<

|Datum: 13:19 23.3.2017

Vynikající nápad
5
Udělala jsem a je vynikající a ten nápad s tou nutelou je přímo parádní. Děkuji mnohokráte.

|Datum: 10:00 10.1.2015

Výborné
5
Tak dnes objeveno na internetu a upečeno. Sice jsem neměla dekoraci tak krásnou jako Vy, ale stříkla jsem šlehandou. Raw nutelu někdy zkusím, ale nemám doma avokádo. Myslíte, že by jsem mohla udělat jen s banánem?

|Datum: 18:30 8.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 2 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.12.2014 19:12 zde <<<

|Datum: 20:41 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 1 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2014 16:33 zde <<<

|Datum: 13:19 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 20:13 zde <<<

|Datum: 13:19 23.3.2017

Parádička
5
Tak ten je parádní, zítra vyskouším. Jen nemám chia semínka, ale koukala jsem mohu je vynechat tak ho udělám bez nich. Parádní popis receptu a i ta fotografie, jste opravdu šikovná, jen nevím jak to všechno stíháte. Klobouk dolů Ivet

|Datum: 15:58 8.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 1 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2014 16:33 zde <<<

|Datum: 20:41 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 4 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.1.2015 10:59 zde <<<

|Datum: 20:41 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 46 Sdílení: 12 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2014 16:29 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 20:13 zde <<<

|Datum: 20:41 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 46 Sdílení: 12 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2014 16:29 zde <<<

|Datum: 13:19 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 32 Sdílení: 10 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.12.2014 19:15 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2016 09:01 zde <<<

|Datum: 13:19 23.3.2017

TOPlist