Hledat

Křehké KOKA sušenky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 68 Sdílení: 76 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.7.2014 11:00 zde <<<

|Datum: 13:20 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 56 Sdílení: 62 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.3.2014 16:30 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 82 Sdílení: 61 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2014 19:00 zde <<<

|Datum: 13:20 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 68 Sdílení: 76 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.7.2014 12:00 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 86 Sdílení: 78 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.1.2015 11:18 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 187 Sdílení: 193 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.10.2014 12:44 zde <<<

|Datum: 13:20 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 80 Sdílení: 78 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.5.2015 09:44 zde <<<

|Datum: 07:36 29.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 187 Sdílení: 196 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.10.2014 12:44 zde <<<

|Datum: 09:40 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 69 Sdílení: 112 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.10.2015 19:10 zde <<<

|Datum: 09:44 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 160 Sdílení: 255 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.9.2015 19:27 zde <<<

|Datum: 09:44 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 5 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2014 19:03 zde <<<

|Datum: 20:20 19.3.2015

Luxusni
5
Paní Kvete moooc díky za jednoduchý recept na luxusní sušenky, recept z dovolením dávam dál :-) Lena

|Datum: 18:27 19.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 55 Sdílení: 61 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.3.2014 16:30 zde <<<

|Datum: 13:20 23.3.2017

koka susienky
5
100bodov zboznovala som ich :)

|Datum: 22:55 24.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 82 Sdílení: 60 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2014 19:00 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 132 Sdílení: 197 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.11.2016 19:46 zde <<<

|Datum: 13:20 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 59 Sdílení: 77 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2016 20:25 zde <<<

|Datum: 15:31 10.7.2016

TOPlist