Hledat

Křehoučké rohlíčky ze zakysané smetany

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 160 Sdílení: 305 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.3.2014 07:30 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Křehoučké rohlíčky ze zakysané smetany
5
MNAM

|Datum: 21:54 14.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 317 Sdílení: 371 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2014 17:38 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 223 Sdílení: 360 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.6.2014 20:03 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 223 Sdílení: 361 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.6.2014 21:03 zde <<<

|Datum: 11:47 19.4.2015

výborný
5
Jsou jednoduchý a mooooc dobry 😊

|Datum: 20:35 20.1.2015

Super
5
Jsou jedním slovem vyborne ☺

|Datum: 09:40 1.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 256 Sdílení: 457 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.2.2016 10:57 zde <<<

|Datum: 22:16 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 316 Sdílení: 370 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2014 17:38 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 159 Sdílení: 306 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.3.2014 07:30 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 266 Sdílení: 405 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.1.2015 18:19 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

TOPlist