Hledat

Krémové rezy s piškótami

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 85 Sdílení: 149 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.2.2016 08:37 zde <<<

|Datum: 22:22 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 189 Sdílení: 111 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.4.2015 10:00 zde <<<

|Datum: 11:29 16.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 207 Sdílení: 249 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.5.2014 16:28 zde <<<

|Datum: 09:21 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 189 Sdílení: 111 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.4.2015 09:00 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 207 Sdílení: 249 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.5.2014 15:28 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 151 Sdílení: 173 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.9.2015 07:57 zde <<<

|Datum: 09:58 1.11.2015

TOPlist