Hledat
Filters

Kremrole

KremroleZobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Kremrole

4 bílky a asi 200 g cukru krupice (můžeme se držet i pravidla, že na 1 množství bílků připadá dvojnásobné množství cukru). Bílky vyšleháme v hrnci do tuhé hmoty. Hrnec ponoříme do vodní lázně a pozvolna zahříváme (voda by se neměla vařit, protože by se cukr přichytával na stěny hrnce). Začneme po lžících zašlehávat cukr (opravdu nikam nespícháme!). Až docílíme teplé tužší hmoty, kastrůlek rychle zchladíme v ledové vodě a krém došleháme. Před plněním by měl být chladný. tak dělám nápln já a je to pokaždé ok

|Datum:16:33 7.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 185 Sdílení: 159 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.2.2015 21:14 zde <<<

|Datum:14:32 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 325 Sdílení: 186 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.12.2014 14:00 zde <<<

|Datum:14:32 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 242 Sdílení: 157 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.5.2014 17:20 zde <<<

|Datum:14:32 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 350 Sdílení: 165 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.7.2015 10:11 zde <<<

|Datum:9:43 19.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 324 Sdílení: 185 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.12.2014 14:00 zde <<<

|Datum:13:21 23.2.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 241 Sdílení: 157 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.5.2014 16:20 zde <<<

|Datum:13:21 23.2.2017

TOPlist