Hledat

Krémy do vánočního cukrovíčka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 149 Sdílení: 381 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2015 18:24 zde <<<

|Datum: 15:21 26.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 155 Sdílení: 351 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.11.2016 16:06 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 164 Sdílení: 249 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.11.2014 09:30 zde <<<

|Datum: 14:39 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 164 Sdílení: 249 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.11.2014 09:30 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

Hotovo
5
Udělala jsem nakonec 9 druhů krémů a hurá v noci budeme slepovat. Díky

|Datum: 17:26 30.11.2014

Dekuji
5
Díky moc dobry napad, takhle na jednom miste a pekne pohromade.

|Datum: 09:11 30.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 57 Sdílení: 94 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.12.2014 15:53 zde <<<

|Datum: 14:39 19.3.2015

i já stará baba
5
I já stará baba mám radost. Dobrý počin, dát všechny krémy pohromadě.

|Datum: 08:27 19.12.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 57 Sdílení: 90 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2014 12:32 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 26 Sdílení: 40 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.12.2014 20:13 zde <<<

|Datum: 14:39 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 3 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.11.2014 10:41 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

Super moc diky
5
Dekujiiii, to je to co jsem prave nutne potrebovala nekde najit :-)

|Datum: 08:28 30.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 3 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.11.2014 10:41 zde <<<

|Datum: 20:45 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 57 Sdílení: 88 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2014 12:32 zde <<<

|Datum: 09:27 18.6.2015

bezvadné
5
To se mi bude právě teď hodit. Děkuji

|Datum: 08:45 30.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 272 Sdílení: 362 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.12.2016 22:28 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

TOPlist