Hledat

Kuličková buchta

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 94 Sdílení: 124 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.7.2014 14:35 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

supr moučník
5
vynikající a všem z námím chutná

|Datum: 16:40 21.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 125 Sdílení: 72 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.1.2015 17:38 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 94 Sdílení: 124 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.7.2014 13:35 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 53 Sdílení: 34 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.7.2015 10:20 zde <<<

|Datum: 14:34 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 116 Sdílení: 62 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2015 18:07 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 138 Sdílení: 98 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.11.2014 14:45 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 137 Sdílení: 98 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.11.2014 14:45 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

supr moučník
5
vynikající a všem z námím chutná

|Datum: 16:41 21.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 77 Sdílení: 46 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.7.2015 14:00 zde <<<

|Datum: 14:34 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 125 Sdílení: 72 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.1.2015 17:38 zde <<<

|Datum: 13:21 23.3.2017

TOPlist