Hledat

Limonádová bábovka z mého dětství

Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Limoškovka
5 1

Je vynikající, také si ji pamatuji z dětství. Děkuji za receptík v neděli ji udělám dětem.

|Datum: 20:18 13.6.2014

Limonádovka
5 1

Tu si pamatuju a pořád jsem chtěla aby babička na ní koupila zelenou limošku. :)

|Datum: 08:26 7.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 111 Sdílení: 76 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.2.2015 09:23 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 85 Sdílení: 77 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.6.2014 17:15 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5 1

To se mi líbí: 123 Sdílení: 94 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.6.2015 16:23 zde <<<

|Datum: 08:12 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 111 Sdílení: 77 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.2.2015 09:23 zde <<<

|Datum: 13:24 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 85 Sdílení: 77 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.6.2014 16:15 zde <<<

|Datum: 13:24 23.3.2017

TOPlist