Hledat

Lucčiny perníčky ihned měkké - velikonoční, vánoční

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 156 Sdílení: 115 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 09:44 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 156 Sdílení: 116 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 09:44 zde <<<

|Datum: 13:25 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 78 Sdílení: 53 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.4.2015 10:40 zde <<<

|Datum: 13:25 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 145 Sdílení: 192 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.11.2015 09:26 zde <<<

|Datum: 15:16 26.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 52 Sdílení: 67 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.12.2016 06:51 zde <<<

|Datum: 13:25 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 78 Sdílení: 53 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.4.2015 11:40 zde <<<

|Datum: 11:03 5.4.2015

TOPlist