Hledat

Luxusní nadýchané tvarohové šátečky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 209 Sdílení: 429 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.6.2014 19:58 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 296 Sdílení: 233 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.11.2014 15:27 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Vynikající,krásně nadýchané! 👌 doporučuji
5
Jednoduché a vynikající šátečky

|Datum: 13:02 21.7.2019

Výborné
5
Vyzkoušela jsem tento recept a je vynikající, určitě ukládám mezi recepty, které dělám celkem často. Do tvarohu jsem jen přidala vajíčko 😉🔝👍

|Datum: 08:52 1.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 444 Sdílení: 514 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.9.2014 19:34 zde <<<

|Datum: 11:45 19.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 354 Sdílení: 500 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.5.2014 21:48 zde <<<

|Datum: 09:21 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 353 Sdílení: 499 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.5.2014 20:48 zde <<<

|Datum: 13:25 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 295 Sdílení: 232 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.11.2014 15:27 zde <<<

|Datum: 13:25 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 292 Sdílení: 649 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.5.2016 07:57 zde <<<

|Datum: 15:33 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 504 Sdílení: 994 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.1.2016 15:29 zde <<<

|Datum: 22:22 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 437 Sdílení: 968 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.10.2016 17:47 zde <<<

|Datum: 13:25 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 444 Sdílení: 524 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.9.2014 18:34 zde <<<

|Datum: 13:25 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 290 Sdílení: 433 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.1.2015 11:10 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

moc dobroucke
5
Zkousela jsem je a jsou opravdu vynikajici. Dekuji za receptik

|Datum: 17:42 26.9.2014

to je bomba to mam rada
5
5

|Datum: 11:28 29.5.2014

TOP!
5
Děkuji za recept. Buchtičky jsou opravdu exkluzivní. Zkusila jsem do bochánku zabalit i kousek čokolády na vařeni a bylo to též výborné. 1*

|Datum: 13:15 10.6.2014

TOPlist