Hledat

Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.11.2014 23:15 zde <<<

|Datum: 20:34 19.3.2015

Mléko
5
Děkuji za recept, zkusila jsem a je to velice chutné, klasiké mléko by nám to nenahradilo, ale hodnoty makového mléka jsou opravdu nedocenitelné. Na základě vašeho receptu jsem hledala po internetu a ani by mě nikdy nenapadlo jaký zázrak v tom máku máme a jak takto jedoduchou přípravou svým dětem dodám mnoho potřebných živin. Mnohokráte děkuji

|Datum: 20:28 21.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 41 Sdílení: 35 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.9.2014 21:41 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.11.2014 23:15 zde <<<

|Datum: 13:26 23.3.2017

Vynikající
5
Makové mléko znám a postup používám přesně tento jen dávám 800 - 850 ml vody a 100g máku. Musím řící, že jako zdroj vápníku je tento nápoj nedocenitelný. Děti by určitě měli pít a dospěláci také. Je to lahodný nápoj a tak není důvod si nepochutnat a zároveň tak prospět našemu organismu.

|Datum: 19:45 10.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 41 Sdílení: 35 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.9.2014 20:41 zde <<<

|Datum: 13:26 23.3.2017

ABSOLUTNĚ PARÁDNÍ
5
Včera jsem podle Vašeho receptu udělala a mlíčko chutná dětem i nám. Parádní. Moje děti moc nemají rádi jogurty a mléčné výrobky a já mám intoleranci na mléko a tak pro nás tohle je vynikající zdroj vápníku. Díky

|Datum: 07:06 11.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 16 Sdílení: 30 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.4.2016 07:07 zde <<<

|Datum: 15:34 10.7.2016

TOPlist