Hledat

Recept - Makový věnec

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 107 Sdílení: 82 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.3.2014 17:50 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 133 Sdílení: 72 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.3.2015 16:22 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 170 Sdílení: 103 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.9.2014 09:16 zde <<<

|Datum: 13:26 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 150 Sdílení: 61 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 09:54 zde <<<

|Datum: 13:26 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 125 Sdílení: 62 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.7.2015 11:33 zde <<<

|Datum: 18:08 4.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 107 Sdílení: 82 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.3.2014 17:50 zde <<<

|Datum: 13:26 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 151 Sdílení: 60 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 10:54 zde <<<

|Datum: 07:36 29.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 170 Sdílení: 102 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.9.2014 10:16 zde <<<

|Datum: 08:50 4.5.2015

TOPlist