Hledat

Meruňkové řezy z listového těsta

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

mnam mnam
5
Super

|Datum: 21:09 5.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 578 Sdílení: 691 Počet komentářů: 21 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.5.2015 15:10 zde <<<

|Datum: 08:11 27.5.2015

Výborná
5
Dobrá a hlavně rychlá záležitost:)

|Datum: 18:47 13.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 278 Sdílení: 367 Počet komentářů: 14 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.6.2014 08:15 zde <<<

|Datum: 11:47 19.4.2015

famozni
5
Dokonale u nas moc chutna

|Datum: 08:17 25.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 272 Sdílení: 579 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.1.2015 14:55 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Vynikajici
5
moc dobre

|Datum: 10:22 25.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 353 Sdílení: 905 Počet komentářů: 15 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.4.2014 14:31 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

fotografie
5
Dobrý den, na recept si nárok nedělám, ten jsem nevymyslela, ale fotografie je moje, odstraňte z ní prosím váš vodoznak, nemáte na ni právo. Díky, Eva Francová

|Datum: 17:14 17.6.2014

Luxusni mnamka
5
Je to famózní a ted v létě ideál a osvěžující, fakt mňam 😊 díky za recept

|Datum: 07:49 26.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 399 Sdílení: 788 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.8.2015 12:51 zde <<<

|Datum: 09:38 11.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 201 Sdílení: 272 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.2.2016 18:40 zde <<<

|Datum: 22:18 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 270 Sdílení: 375 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.11.2014 08:17 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

nam
5
5

|Datum: 07:09 14.11.2014

rezy
5
vynikajuce, odporucam

|Datum: 11:46 17.4.2014

TOPlist