Hledat

Metrovka - jednoduchá buchta a krásná

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 269 Sdílení: 225 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.6.2015 18:18 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

Výborný dortík
5
Opravdu moc dobrý dortík. Když se krém neudělá moc sladký, tak to nemá chybu. Už se těším, až ho znovu upeču. Děkuji za recept.

|Datum: 16:40 2.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 311 Sdílení: 266 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 12:48 zde <<<

|Datum: 07:36 29.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 312 Sdílení: 411 Počet komentářů: 13 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.9.2014 11:00 zde <<<

|Datum: 08:50 4.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 243 Sdílení: 162 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.2.2015 18:16 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 99 Sdílení: 107 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.2.2014 17:17 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

TOPlist