Hledat

Míša řezy od Terezky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 246 Sdílení: 123 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.6.2015 12:29 zde <<<

|Datum: 08:12 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 192 Sdílení: 157 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.1.2015 14:15 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 308 Sdílení: 140 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.11.2014 22:19 zde <<<

|Datum: 09:23 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 294 Sdílení: 268 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.7.2014 17:45 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

skusim
5
...vyzera užasne.

|Datum: 12:03 4.7.2014

Výborný
5
Skvělý recept!! Nám moc chutná

|Datum: 18:47 14.1.2018

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 168 Sdílení: 167 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.1.2015 22:51 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Super
5
Jednoduchý a výborný

|Datum: 16:53 7.7.2014

Martin
5
Když se to povede, tak je to dobré, ale na té fotce je zákalec jako prase... tím bych se teda nechlubil. :-D

|Datum: 06:22 27.5.2017

TOPlist