Hledat

Mrkvounová pomazánka alá humr

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 41 Sdílení: 39 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.12.2015 11:32 zde <<<

|Datum: 18:42 21.1.2016

Mrknounová
5
Když jsem viděla tento recept, trošku mě zamrazilo a říkala jsem si, no tohle složení, to se mi fakt nezdá. Nakonec mi to nedalo a zkusila jsme mini dávku. Výsledek mě opravdu překvapil, protože je to naprosto dokonalá pomazánka, které není nikdy dost. Druhý den jsem musela udělat hromadu, jelikož nám chutná celé rodině i manželovi. VŘELE DOPORUČUJI !!!!!

|Datum: 15:46 7.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 2 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 19:58 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 51 Sdílení: 41 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.12.2014 21:06 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 14 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.11.2014 12:27 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 105 Sdílení: 66 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.5.2015 12:30 zde <<<

|Datum: 08:13 27.5.2015

rychlovka
5
Výborná

|Datum: 19:01 20.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 100 Sdílení: 110 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 17:47 zde <<<

|Datum: 07:37 29.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 8 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 17:45 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 38 Sdílení: 23 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.12.2014 11:45 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 93 Sdílení: 65 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.11.2014 12:27 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Baječná
5
Dnes jsem udělala na večeři a je opravdu moc dobrá. Doporučuji

|Datum: 20:50 29.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 21 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.12.2014 11:50 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 4 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.12.2015 10:44 zde <<<

|Datum: 18:42 21.1.2016

VeraK
5
Díky za inspiraci. Rychlé a dobroučké. Reakce všech je stejná MŇAM! :-)

|Datum: 16:59 26.10.2014

5
5
Mnam,zkusim...dělám taky mrkvovou,stejný díl mrkve,celeru nastrouhat,cibulka,NAŤ petrzele,majolka,sůl cítr.šťáva...

|Datum: 12:29 20.11.2014

Super
5
Ted jsem se na ni vrhla, je to hned a k memu prekvapeni je primo bajecna. Opravdu luxusni zalezitost, clovek by to od mrkvove pomazanky necekal.

|Datum: 17:07 26.10.2014

Mnamozni
5
Je vynikající a hned hotová

|Datum: 16:44 26.10.2014

Baječná
5
Dnes jsem udělala na večeři a je opravdu moc dobrá. Doporučuji

|Datum: 20:50 29.10.2014

TOPlist