Hledat

Mungovňačka - zdravá polévka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Polévka
5
Tak polévku jsem ještě nedělala, určitě vyzkouším. Klíčky dávám všude možně, ale polévka mě nenapadla. Monika

|Datum: 14:20 7.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 43 Sdílení: 10 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.11.2014 15:22 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 21 Sdílení: 8 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.12.2014 22:58 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Polévka
5
Vynikající

|Datum: 18:58 7.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 3 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.11.2014 15:22 zde <<<

|Datum: 20:41 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 5 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.12.2014 16:35 zde <<<

|Datum: 20:41 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 27 Sdílení: 11 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.5.2015 10:20 zde <<<

|Datum: 10:31 25.5.2015

TOPlist