Hledat

Nanukové řezy

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 121 Sdílení: 89 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.12.2014 17:48 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 231 Sdílení: 225 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.7.2014 23:00 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 193 Sdílení: 244 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.8.2015 12:39 zde <<<

|Datum: 09:37 11.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 213 Sdílení: 300 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.6.2014 11:43 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Nemají chybu
5
1*

|Datum: 19:16 20.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 172 Sdílení: 155 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.1.2015 17:03 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

:-)
5
Super receptík Valéria

|Datum: 10:11 20.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 198 Sdílení: 429 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.3.2014 21:12 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 209 Sdílení: 252 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.10.2014 13:52 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Vyyyyborne!
5
Jednoduche a vyborne nanukace <3

|Datum: 11:15 23.11.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 269 Sdílení: 262 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.11.2014 13:38 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

.
5
Neprekonatelne nejlepsiiiiiiii

|Datum: 12:37 26.11.2014

Nanukové řezy
5
božské

|Datum: 07:11 29.4.2014

Petra
5
Milujem je

|Datum: 08:31 16.3.2014

TOPlist