Hledat

Nejúžasnější vánočka - rodinný recept

Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Paradicka
5 1

naprosto fantasticka

|Datum: 15:11 8.10.2014

Fantastická
5 1

Díky je to nej vánočka co znám

|Datum: 18:16 2.12.2014

dokonalá vánočka
5 1

nejlepší recept na vanočku,výborná i v bezlepkové verzy

|Datum: 04:18 18.12.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5 1

To se mi líbí: 158 Sdílení: 187 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.12.2014 13:09 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5 1

To se mi líbí: 210 Sdílení: 159 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.5.2015 17:00 zde <<<

|Datum: 10:31 25.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5 1

To se mi líbí: 303 Sdílení: 341 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2014 09:46 zde <<<

|Datum: 08:13 27.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5 1

To se mi líbí: 296 Sdílení: 305 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2014 19:18 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5 1

To se mi líbí: 306 Sdílení: 323 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 20:48 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5 1

To se mi líbí: 397 Sdílení: 974 Počet komentářů: 12 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.12.2015 19:37 zde <<<

|Datum: 10:56 8.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 42 Sdílení: 35 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.12.2015 07:39 zde <<<

|Datum: 16:34 29.12.2015

famózní
5 1

Opravdu vynikající. První zkušební zďobnula v noci má fenka německého ovčáka. Další jsem již dala na lednici a celá rodina byla nadšená. Děkuji za fantastický recept.

|Datum: 11:34 25.12.2016

Hodnocení
5 1

Vynikající, kam se hrabe vánočka od Moniky Apsolonové

|Datum: 05:20 2.1.2018

Vanocka
5 1

moc dobra velka vanocka, pridala jsem do ni orechy a pomerancovou kuru.

|Datum: 15:16 3.12.2018

Úžasné těsto!!!
5 1

Díky tomuto receptu se mi povedla vynikající, krásná vánočka! Z jiného už nepeču. Díky moc:-)

|Datum: 09:30 23.12.2019

TOPlist