Hledat

Nepečená kokosová roláda

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 10 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.10.2014 13:31 zde <<<

|Datum: 20:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 270 Sdílení: 203 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.5.2015 15:30 zde <<<

|Datum: 08:14 12.6.2015

Magda
5
Vynikající recept! Děkuji moc.

|Datum: 07:34 28.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 221 Sdílení: 285 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.1.2015 19:22 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 374 Sdílení: 641 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.12.2014 23:26 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 453 Sdílení: 557 Počet komentářů: 15 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.9.2014 11:04 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

mňamka
5
super cukroví,milujiho čím víc kokosu tím líp. někam jsem založila tak ukládám a děkuji

|Datum: 12:32 3.10.2014

TOPlist