Hledat

Nepečený belgický dort- jednoduchý a levný

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

.
5
Super zkusím

|Datum: 22:25 25.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 192 Sdílení: 177 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.11.2014 10:00 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

nepecený belgický dort
5
Je to zajímavý recept mám podobný již řadu let ale název je pařížský dort

|Datum: 18:26 10.1.2015

Tak to vypadá super
5
Hned vyzkouším. To je z pár surovin za pár kaček a vypadá opravdu skvěle. Super nápad i recept určitě zkusím. Děkuji s pozdravem Jarmila Hrnečková

|Datum: 14:42 25.4.2014

super
5
Znam , taky delam, Ja davam maslo.

|Datum: 13:50 26.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 148 Sdílení: 271 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.1.2015 23:42 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 149 Sdílení: 138 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.5.2015 09:41 zde <<<

|Datum: 10:29 25.5.2015

nepecený belgický dort
5
Je to zajímavý recept mám podobný již řadu let ale název je pařížský dort

|Datum: 18:11 10.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 13 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2014 23:26 zde <<<

|Datum: 20:24 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 169 Sdílení: 255 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.4.2014 15:03 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

nepecený belgický dort
5
Je to zajímavý recept mám podobný již řadu let ale název je pařížský dort

|Datum: 18:11 10.1.2015

Rozum mi to nebere-pardon.
5
Maslo nebo hera,maslo musi byt maslo ne tuk.Hera neni maslo.

|Datum: 16:32 11.11.2014

TOPlist