Hledat

Neskutečně dobrý koláč sypaný margotkou

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

delikatesa.....
1
Výborný....

|Datum: 19:47 26.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 181 Sdílení: 269 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.1.2015 21:48 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

To je paráda
5
Nejdříve jsem váhala, ale nakonec jsem se rozhodla pro velkou chválu na Vašich stránkách zkusit a nelituji. Je opravdu vynikající a určitě ho budu dělat častěji. Velké díky paní za recept a vašim stránkám za inspiraci. Kamila

|Datum: 09:43 29.5.2014

Super
5
Taky jsem byla na vážkách, zda vyzkoušet, ale výsledek fakt super, skvělý s osvěžující. Díky za skvělý recept :-) Lena

|Datum: 15:18 19.6.2014

Nechutnal
1
Moc sladký a díky jablkům jakoby staženy na piďáku znám lepsi

|Datum: 12:41 11.10.2020

Ako z cukrárne🥞🥞🥞
5
Rýchly a perfektný...mňam

|Datum: 14:06 15.11.2018

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 212 Sdílení: 353 Počet komentářů: 19 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.5.2014 20:12 zde <<<

|Datum: 09:22 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 233 Sdílení: 382 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.9.2014 09:58 zde <<<

|Datum: 11:45 19.5.2015

vyskusane
5
Je vyborny

|Datum: 05:42 6.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 269 Sdílení: 325 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.11.2014 13:39 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 178 Sdílení: 180 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2014 09:47 zde <<<

|Datum: 09:22 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 251 Sdílení: 558 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.8.2015 18:31 zde <<<

|Datum: 09:44 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 183 Sdílení: 166 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.4.2015 15:22 zde <<<

|Datum: 08:42 24.4.2015

TOPlist