Hledat

Nutellová hvězda

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 80 Sdílení: 58 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.9.2015 15:13 zde <<<

|Datum: 09:43 1.11.2015

Parádička
5
Je to parádička jak se patří a to jak chuťove tak na pohled. Díky

|Datum: 14:58 7.3.2014

Josef
5
Fantazie!!!

|Datum: 14:44 3.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 58 Sdílení: 46 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.1.2015 17:45 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 74 Sdílení: 50 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.7.2014 09:00 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 105 Sdílení: 62 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.8.2014 11:25 zde <<<

|Datum: 08:30 27.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 194 Sdílení: 95 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 23:09 zde <<<

|Datum: 09:16 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 109 Sdílení: 69 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.3.2014 17:47 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Povedla se
5
Upekla jsem a jde to výborně. Není to složité, jak to na první pohled vypadá. Chuťově výtečné.

|Datum: 22:15 3.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 40 Sdílení: 22 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.1.2016 21:18 zde <<<

|Datum: 18:43 21.1.2016

TOPlist