Hledat

Obzvláště vypečené slaninovo-sýrové houstičky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 246 Sdílení: 393 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.10.2014 19:37 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 502 Sdílení: 1282 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.9.2015 08:24 zde <<<

|Datum: 09:57 1.11.2015

janina
5
Vyzkoušeno a od té doby pečeno už asi 5x :-) Vynikající !!!

|Datum: 21:03 24.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 158 Sdílení: 226 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.12.2015 21:05 zde <<<

|Datum: 18:43 21.1.2016

Moc dobré
5
Jsou vynikající rozhodně doporučuji. Děkuji za recept Monika

|Datum: 14:04 14.5.2014

ew
1
Eeww

|Datum: 16:32 20.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 177 Sdílení: 237 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.12.2014 11:02 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Dobré
5
Peču poprvé, místo slaniny jsem dala nějakou šunku a je to sušší ale pro příště už vim. Jinak s těstem se hezky pracuje

|Datum: 03:38 14.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 276 Sdílení: 541 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.9.2014 16:28 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 242 Sdílení: 546 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.6.2014 11:34 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Výborné!
5
Dnes jsem vyzkoušela a moc chutnají! Díky za inspiraci... :-)

|Datum: 15:21 14.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 424 Sdílení: 1360 Počet komentářů: 12 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.5.2014 10:00 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Super
5
Výborné těsto a snadná práce s ním.Zařazeno do našeho jídelníčku :)

|Datum: 07:29 12.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 709 Sdílení: 979 Počet komentářů: 17 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.11.2014 20:40 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

výborné
5
Jen se po nich zaprášilo

|Datum: 04:29 29.11.2014

Fantastické
5
Ďakujem , za recept, je to vynikajúce cesto. Tvoj recept mal u nás veľký úspech. :-)))

|Datum: 16:55 30.7.2014

100 bodov zo 100
5
Uplne najlepsie mnam

|Datum: 19:29 28.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 126 Sdílení: 210 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.2.2016 23:37 zde <<<

|Datum: 22:20 28.2.2016

super
5
jsou výborné

|Datum: 17:28 20.10.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 434 Sdílení: 723 Počet komentářů: 11 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.8.2014 12:06 zde <<<

|Datum: 08:30 27.4.2015

famozní
5
Naprosto famozní záležitost.Jsou vynikající

|Datum: 06:44 18.5.2014

5
5
Naozaj su fantastické.Doporučujem:-)

|Datum: 09:46 30.5.2014

VeraK
5
Právě upečeno. Vynikající receptík. Díky!

|Datum: 08:55 17.5.2014

TOPlist