Hledat

Originální Chodské koláče

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 256 Sdílení: 225 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.1.2015 20:18 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 299 Sdílení: 155 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.4.2014 13:45 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 488 Sdílení: 334 Počet komentářů: 16 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.9.2014 11:37 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

SUPER
5
Na chut nemaji chybu!! Prave jsem je dopekla,jen mi poradte trik,jak na to vyvaleni...delala jsem presne podle receptu i postup, ale testo bylo jako zive a neustale se vracelo,mela jsem krasne slabou vyvalenou kulatou placku a sotva jsem se otocila,bylo testo opet vysoke a kolo male..jinak moc dekuji za recept,strasne nam chutnaji

|Datum: 23:01 19.5.2014

Vypadají báječně
5
Koláče dělám často, ale Chodské jsem opravdu ještě nikdy nedělala. Určitě je vyzkouším vypadají báječně.

|Datum: 18:30 19.4.2014

Pekne mozna by byly hezci s cerbenym a bilym makem
5
3

|Datum: 18:21 20.1.2015

vyikajici
5
chutove famozni

|Datum: 09:43 17.9.2014

Skvělé
5
Tyto koláče nemají chybu.

|Datum: 10:25 3.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 534 Sdílení: 247 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.5.2015 12:20 zde <<<

|Datum: 08:10 12.6.2015

TOPlist