Hledat

Ovocné košíčky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

ovocné košíčky
5
mmiluji ovocné košíčky:))

|Datum: 20:33 3.10.2018

Vyborne!
4
Kupodivu jednoduchy recept. Testo jde opravdu krasne i z kovovych formicek a krem vyjde akorat na cca 30ks. Jen testo je po upeceni trosku sussi,ale muze to byt i rukama :D.. a urcite se to pres noc v lednici rozlezi :)

|Datum: 16:49 23.2.2018

ovocné košoíčky
5
Jsou výborné a jednoduché😊 Mňam😉

|Datum: 19:14 23.2.2016

Věra K.
5
Také je dělám a celá naše rodina je zbožňuje. Tento recept určitě nikoho nezklame!!!

|Datum: 19:27 14.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 304 Sdílení: 457 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.2.2016 16:33 zde <<<

|Datum: 22:15 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 118 Sdílení: 42 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.12.2014 09:20 zde <<<

|Datum: 11:47 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 166 Sdílení: 120 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2014 18:43 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Jahůdkové
5
Naprosto úžasné a jednoduché .) Já krémík doladila rumíkem .) a zdobila čerstvými jahodami .o)

|Datum: 11:02 1.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 428 Sdílení: 276 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.12.2014 14:03 zde <<<

|Datum: 11:47 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 192 Sdílení: 147 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.1.2015 09:52 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 250 Sdílení: 170 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.3.2015 08:32 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 228 Sdílení: 192 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.7.2014 17:00 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 356 Sdílení: 208 Počet komentářů: 11 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 08:23 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

TOPlist