Hledat

Ovocné řezy s pudinkem grandiózní

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 21 Sdílení: 25 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.9.2015 16:27 zde <<<

|Datum: 09:59 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 172 Sdílení: 123 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.2.2015 21:09 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 173 Sdílení: 152 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.2.2015 15:38 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 285 Sdílení: 428 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.5.2014 17:45 zde <<<

|Datum: 09:22 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 118 Sdílení: 85 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.7.2015 13:00 zde <<<

|Datum: 14:51 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 153 Sdílení: 103 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2015 18:09 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 349 Sdílení: 629 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.9.2014 09:13 zde <<<

|Datum: 08:51 4.5.2015

Rezy
5
Tyhle rezy zname milujeme je. Urcite je zkuste a uvidite jak si pochutnate.

|Datum: 18:55 6.6.2014

TOPlist