Hledat

Pražské koláče

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Upečeno
5
Tak jsme je dnes doma upekli podle vašeho receptu a jsou dokonalé. Je to také nejlepší dezert mého dětsví taže jsem i vzpomínala. Děkuju moc

|Datum: 15:40 18.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 261 Sdílení: 209 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.11.2014 17:29 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 105 Sdílení: 64 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.12.2014 12:51 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Super
5
Teším sa, že sa Vám moje koláčiky páčili, piekla som ich prvýkrát a boli vynikajúce!

|Datum: 20:27 28.10.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 141 Sdílení: 118 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.4.2014 17:41 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 236 Sdílení: 187 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.9.2014 09:58 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Dobré
5
Tak na tyhle koláče jsem s tetou chodila do pekárny u Karlova mostu když jsem byla malá holčička. Hned zkusím udělat a doufám, že budou tak dobré jak si je pamatuji :-) Lenka

|Datum: 15:51 18.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 133 Sdílení: 53 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.5.2015 07:48 zde <<<

|Datum: 10:29 25.5.2015

Mnammmm
5
Miluji prazské koláčiky :-)

|Datum: 16:05 17.4.2014

lahoda
5
Já tyhle koláče neznám,tak jsem upekla doma a jen se po nich zaprasilo.vynikajii

|Datum: 21:24 1.2.2015

TOPlist