Hledat

Pribiňáček domácí - levný a vynikající

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2014 21:40 zde <<<

|Datum: 20:25 19.3.2015

Hotovo
5
Teď jsem doděllala. příprava je opravdu jednoduchá a je super už ho baštíme ještě jednou díky Romčo. Pribiňák už nekoupím. Tenhle je lepší a ještě ušetřím. A jak říkáte vím co v něm je a co děti jedí. Dala jsem si také, teď už budu jíst i já. Když jsem kupovala jeden za 26 kč tak jsem si nedala a kupovala jsem jen dětem. Přitom ho tak miluji. Díky Žaneta

|Datum: 15:59 27.4.2014

Petra
5
Zkusila jsem a musím tedy říci, že jsem nečekala, že to bude až takhle dobré. Přitom je to velmi jednoduché. Super recept 1*****

|Datum: 12:25 14.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 174 Sdílení: 288 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.4.2014 17:55 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 167 Sdílení: 147 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.7.2014 09:57 zde <<<

|Datum: 11:47 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 153 Sdílení: 177 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.9.2014 18:10 zde <<<

|Datum: 14:31 19.3.2015

Mnaaaaaaaaaaammmmm
5
Je vynikající, děkuji Vám mnohokráte. Katka

|Datum: 16:33 27.4.2014

To je skvelý recept
5
Zkusila jsem a tenhle recept je opravdu vynikající je lepší než z obchodu ale na druhou stranu věrně kopíruje chuť pravého pribiňáčku díky moc

|Datum: 20:46 29.10.2014

Mňamkovy
5
Urobila som kakaový a super.

|Datum: 06:47 28.4.2014

pribiňák
5
Je fantastický a je ho opravdu hodně. Děkuji také jsem použila Goodycao děti ho milují

|Datum: 15:32 27.4.2014

Pribiňáček
5
Vynikající výsledek, díky

|Datum: 04:48 11.9.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 128 Sdílení: 205 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.1.2015 17:35 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

pribinacek
5
Tak ten určitě urobím

|Datum: 17:49 27.4.2014

Levnější jak od Ládi Hrušky
5
Je vynikající a co hlavně levný a to levnější než dělá Láďa Hruška :-))) Ten dáva jednu smetanu a jeden tvaroh. Tady jsou tvarohy dva a jedna smetana a je ho mnohem víc. Mimo jiné je i chutnější. Díky za recept

|Datum: 17:57 27.4.2014

Je moc dobrý
5
Děkuji za receptík. Dnes jsem ho podle Vás udělala a již není. Dětem moc chutná a je mnohem lepší než z obchodu. Díky

|Datum: 13:19 4.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 195 Sdílení: 221 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 00:10 zde <<<

|Datum: 14:31 19.3.2015

pribinacek domaci -
5
super ...ja som robila ale nedavala som tam smotanu ..skusim so smotanou ...

|Datum: 19:51 28.8.2015

Pribinacek
5
Jdu ho hned udělat goodycao také kupujeme v Lidlu a je moc dobré.

|Datum: 15:40 27.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 0 Sdílení: 2 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.7.2014 09:46 zde <<<

|Datum: 20:25 19.3.2015

Bomba
5
Zkoušla jsem mnoho receptů na pribiňák, ale tenhle je naprosto úžasný a fantastický. Moc děkuji Romanko, už v obchodě nikdy nekoupím, tenhle je chuťově úplně stejný ba naopak ještě je něčím lepší díky díky díky ještě jednou velké díky

|Datum: 16:22 7.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 252 Sdílení: 310 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.8.2014 13:50 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Ta ten je
5
Zkousela jsem ruzne druhy pribinacku, ale tohle to jsem necekala to je proste parada. Neuveritelne dobra a jeste ke vsemu to mnozstvi co toho je. Obr dobrota a za par kacek. Jedl ho i manza a ten tyhle veci neji normalne vubec. Moc diky Romco za receptik

|Datum: 10:19 1.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 150 Sdílení: 215 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.8.2015 09:52 zde <<<

|Datum: 09:42 19.8.2015

Pribinak
5
Vynikající.

|Datum: 07:05 8.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 167 Sdílení: 286 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.3.2015 20:49 zde <<<

|Datum: 14:31 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 171 Sdílení: 194 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.6.2015 14:22 zde <<<

|Datum: 08:11 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 263 Sdílení: 904 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.1.2016 17:21 zde <<<

|Datum: 18:45 21.1.2016

Mňamka
5
Moc dobrý dík

|Datum: 16:19 27.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 3 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.4.2014 11:53 zde <<<

|Datum: 20:25 19.3.2015

TOPlist