Hledat

Řepanátky by Romča - karbanátky z červené řepy

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 21 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 14:27 zde <<<

|Datum: 20:42 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 47 Sdílení: 30 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 14:30 zde <<<

|Datum: 09:27 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 73 Sdílení: 72 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.7.2015 11:58 zde <<<

|Datum: 09:50 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 59 Sdílení: 70 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.2.2016 22:03 zde <<<

|Datum: 22:30 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 78 Sdílení: 38 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.5.2015 11:00 zde <<<

|Datum: 08:13 27.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 13 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.1.2015 19:55 zde <<<

|Datum: 20:42 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 55 Sdílení: 50 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.1.2015 19:36 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Mňam
5
Tak jsem je dnes dělala a jsou naprostá luxuska :-))))

|Datum: 15:27 12.2.2015

KvetaK
5
Výborný nápad. Doma se po nich jen zaprášilo.

|Datum: 16:33 23.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 7 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 20:06 zde <<<

|Datum: 20:42 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 30 Sdílení: 10 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.1.2015 19:37 zde <<<

|Datum: 20:42 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 22 Sdílení: 3 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.9.2015 11:26 zde <<<

|Datum: 10:28 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 4 Sdílení: 2 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.2.2016 22:09 zde <<<

|Datum: 22:30 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 9 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.12.2014 12:23 zde <<<

|Datum: 20:42 19.3.2015

výborné
5
neměla jsem balkánský sýr, tak jsem dala parmazán a eidam. A řepánky byly vynikající. Musím zkusit i s balkánem.

|Datum: 17:22 27.4.2016

Vyzkoušeno -supr
5
Dělám zeleninové šťávy a odšťavněnou dužinu využívám na tyto karbanátky. Přidám k ní ještě celou řepu (aby nebyly suché). Chutnají i chlapům.

|Datum: 12:53 28.5.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 15 Sdílení: 4 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.7.2015 11:55 zde <<<

|Datum: 09:50 19.8.2015

TOPlist