Hledat

Řezy karamelka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 235 Sdílení: 266 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.8.2014 18:31 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 236 Sdílení: 315 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.4.2014 10:30 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Mnamózní
5
Fantastické dnes jsem dělala od rána a jsou no ani mluvvit nemohu jak mi chutnají

|Datum: 07:10 18.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 242 Sdílení: 198 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.5.2015 17:41 zde <<<

|Datum: 10:29 25.5.2015

mamka to bude delat dneska
5
vypada to dost dobre tak se tesim

|Datum: 11:01 15.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 244 Sdílení: 324 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.1.2015 11:04 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Už se to peče
5
Tak jsem se do toho dala. Koprus se chladí venku, krém našlehán a piškotky s marmoškou a čoko jsou také připraveny. Už se těším na výsledek. Ale již teď je nám jasné, že to bude famózní

|Datum: 10:10 18.4.2014

inspiracia
5
Vyzera super

|Datum: 08:22 28.5.2014

hotovo
3
Tak nechali jsem se zlákat, ale popravdě jsem čekali, že to bude lepší. Je to na nás asi příliš sladké a těžké.

|Datum: 06:13 21.4.2014

TOPlist