Hledat

Romčalína - domácí modelína - lepší než playdoh

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Dokonalý
5
Je fantastická

|Datum: 20:59 4.2.2015

Super
5
Přesně dle návodu vznikne super modelina

|Datum: 16:21 27.1.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 97 Sdílení: 195 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.10.2015 16:38 zde <<<

|Datum: 10:30 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 12 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.2.2015 16:05 zde <<<

|Datum: 20:50 19.3.2015

Super práce!
5
Naprosto jednoduché a úplně parádní. Dcerka je nadšená! Kdo váhá ji vyzkoušet, tak já mohu jen doporučit, směle do toho!!!

|Datum: 11:07 18.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 67 Sdílení: 77 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.2.2015 21:18 zde <<<

|Datum: 14:43 19.3.2015

Opravdu super
5
Dokonalá, opravdu za pár korun a pokud se přidá vonná esence tak každá může jinak vonět.

|Datum: 20:16 22.11.2019

Fantastická
5
Romčalína je fakt nej co jsem zatím kdy zkoušela, ostatní se tak jako trochu lepilo nebo patlalo. Tohle je absolutní špica, děkuji za velice vychytaný návod.

|Datum: 20:15 12.2.2015

vynikající
5
nejlepší modelína jakou jsem kdy měl v ruce

|Datum: 13:02 15.12.2015

Super
5
Dnes jsem ji dětem udělala a je fantastická

|Datum: 10:05 6.2.2015

povedla se
5
výroba plastelíny se povedla, nelepí. Zatím nejlepší ze zkoušených receptů na plastelínu

|Datum: 21:54 9.2.2015

Opravdu super
5
Dokonalá, opravdu za pár korun a pokud se přidá vonná esence tak každá může jinak vonět.

|Datum: 20:16 22.11.2019

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 2 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.10.2015 18:48 zde <<<

|Datum: 10:30 1.11.2015

Nemá chybu
5
Dík moc, fakt nejlepší návod a název nelze zapomenout. Už máme jen Romčalínu po modelíně ani nevzdechneme. Super díky Romčo

|Datum: 20:25 30.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 132 Sdílení: 163 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.2.2015 17:48 zde <<<

|Datum: 14:43 19.3.2015

Tak to je fantastické
5
Určitě dnes s dětmi budeme tvořit a ty ingredience - to je opravdu za babku, ani to ne. Bezva moc dík za návod

|Datum: 06:39 4.6.2015

Tak tohle je peeeckaaaa
5
Parádní Romanko díííííky hned jak koupit barviva jdu do toho.

|Datum: 16:45 4.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 1 Sdílení: 3 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.2.2015 16:08 zde <<<

|Datum: 20:50 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 149 Sdílení: 208 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.6.2015 08:23 zde <<<

|Datum: 09:51 19.8.2015

TOPlist