Hledat

Rychlý hrnkový koláč s tvarohem

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

tvarohová náplň
3
nedá se rozetřít, musela jsem ji lžící a prstem nanášet na těsto.

|Datum: 20:52 11.4.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 246 Sdílení: 991 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.8.2015 12:50 zde <<<

|Datum: 09:44 11.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 158 Sdílení: 207 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.5.2015 12:38 zde <<<

|Datum: 11:45 19.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 141 Sdílení: 191 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.1.2016 10:37 zde <<<

|Datum: 18:47 21.1.2016

koláč je výborný
5
Povedl se a to jsem chlap

|Datum: 18:55 16.1.2016

chutný
5
Dobrý rychlí :-)

|Datum: 07:32 29.8.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 117 Sdílení: 200 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.7.2014 14:00 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Nedobrý koláč
5
Koláč absolutně bez chuti až nahořklý.

|Datum: 04:10 31.7.2014

Výborný, rychlý, žádná suchá buchta
5
Do těsta jsem přidala 1 vejce, mohly být i dvě. Výsledek vynikající, pekla jsem s meruňkami z kompotu. Péct cca 1 hodinu na 150-160°C.

|Datum: 10:07 13.8.2020

TOPlist