Hledat

Šátečky z tvarohového těsta

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 163 Sdílení: 118 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.6.2015 12:00 zde <<<

|Datum: 08:08 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 130 Sdílení: 157 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.1.2015 13:27 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Magda
5
Děkuji za výborný recept. Moc se mi povedly a jsou vynikající.

|Datum: 18:28 16.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 113 Sdílení: 144 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.3.2014 14:02 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 194 Sdílení: 186 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.1.2015 17:29 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 108 Sdílení: 125 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.7.2014 13:25 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

vynikající
5
Z tohoto těsta dělám jablečný štrůdl....vynikající,vláčný.....

|Datum: 21:37 18.3.2014

dobrý
5
Peču už leta , ale dávám tvarohovou náplň .jsou dobrý :-)

|Datum: 21:36 18.3.2014

TOPlist