Hledat

Tradiční babiččin tvarohový mřížkový koláč

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Mnam
5
Tak ten je opravdu babicinn. Mnaaaam

|Datum: 15:01 7.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 86 Sdílení: 67 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.12.2014 11:35 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Dobrota
5
Výborný recept děkuji. Doma se po něm jen zaprášilo. :-)

|Datum: 08:16 27.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 66 Sdílení: 58 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.2.2014 23:35 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.2.2014 10:11 zde <<<

|Datum: 20:13 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 247 Sdílení: 166 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.5.2015 19:41 zde <<<

|Datum: 10:29 25.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 174 Sdílení: 160 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.5.2014 09:05 zde <<<

|Datum: 09:14 18.6.2015

Perfektni
5
výborný a jednoduchý koláč,poprvé jsem dala do tvarohu rebarboru,podruhé rybíz

|Datum: 19:41 9.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 169 Sdílení: 179 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.10.2014 20:59 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Koláč
5
Děvčata , dala jsem tam ještě maliny , no pochoutka , na zahradě se po koláči jen zaprášilo , díky za recept :D

|Datum: 10:59 2.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 226 Sdílení: 116 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.11.2014 13:14 zde <<<

|Datum: 09:14 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 141 Sdílení: 142 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.7.2014 13:40 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 112 Sdílení: 116 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.1.2015 12:25 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Dobrůtka jako za starých časů
5
Dobrota na to není potřeba slov. Naše babičky věděly jak se peče :-)

|Datum: 16:28 22.2.2014

TOPlist