Hledat

Trubičky poctivé domácí

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 126 Sdílení: 143 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.2.2016 16:49 zde <<<

|Datum: 22:14 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 235 Sdílení: 417 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.6.2014 07:29 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 205 Sdílení: 286 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.4.2014 17:26 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 117 Sdílení: 127 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.2.2014 22:54 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 622 Sdílení: 675 Počet komentářů: 15 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.11.2014 20:19 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 236 Sdílení: 259 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.12.2014 10:17 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 166 Sdílení: 164 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.1.2015 17:46 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Trubičky
5
Tak tomu se nedá odolat. Vypadají luxusně!!!

|Datum: 06:00 26.2.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 579 Sdílení: 1424 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.9.2015 21:37 zde <<<

|Datum: 09:42 1.11.2015

Moc dobré
5
Nepovedlo se mi tak jako Vám, ale chuťově je to harmonie pro můj jazyk. Díky snad příště budou i tak krásné jako ty Vaše Jana

|Datum: 15:59 14.4.2014

trubicky
5
Naprosto dokonalý

|Datum: 19:18 7.11.2014

TOPlist