Hledat

Tvarohová vánočka bez kynutí

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 618 Sdílení: 725 Počet komentářů: 21 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2014 20:30 zde <<<

|Datum: 09:27 18.6.2015

Krásná
5
ta je parádní, určitě ji vyzkouším. Děkuji Ladislavo :-)

|Datum: 19:26 2.12.2014

hodnocení
5
Moc děkuji za recept je opravdu výborná!

|Datum: 10:50 20.12.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 18 Sdílení: 13 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2014 20:33 zde <<<

|Datum: 20:45 19.3.2015

supr
5
vyzkouseno a je vynikajici

|Datum: 22:39 26.12.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 75 Sdílení: 78 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.12.2015 21:01 zde <<<

|Datum: 16:38 29.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 127 Sdílení: 140 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.12.2014 13:10 zde <<<

|Datum: 14:39 19.3.2015

Moc dobra - pecu ve forme.
5
Vyborna a rychla. :-D

|Datum: 10:59 11.3.2015

Moc dobra - pecu ve forme.
5
Vyborna a rychla. :-D

|Datum: 11:00 11.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 9 Sdílení: 10 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.12.2015 07:42 zde <<<

|Datum: 16:38 29.12.2015

Luxusní tvarohová vánočka
5
Nechce se mi věřit,že tam není ani trocha mléka

|Datum: 12:54 22.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 438 Sdílení: 471 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.4.2015 20:00 zde <<<

|Datum: 21:16 3.4.2015

Bezvadna
5
Peču ji léta a je bezvadna

|Datum: 19:16 11.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 383 Sdílení: 736 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.3.2015 18:16 zde <<<

|Datum: 14:39 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 689 Sdílení: 2844 Počet komentářů: 14 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2015 19:56 zde <<<

|Datum: 15:21 26.11.2015

Vánočka
3
Je rychlá , dobrá ale chutná jako tvarohová bábovka.Kynutá vánočka je kynutá vánočka. bovka. Kynutá vánčka má klasickoou vánoční chuť a když se do ní přidá trochu tlučeného anýzu , tak je jako od babičky...

|Datum: 17:02 22.11.2015

TOPlist