Hledat

Vegetariánské špagety s rajčatovou omáčkou by Romča

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Krása
5
Naprosto dokonalé díky

|Datum: 16:52 18.1.2015

Vynikající
5
Romano díky za tip, nakoupila jsem v Icelandu a uvařila podle Vás a opět mě to nezklamalo. I moje návštěva co jí maso si pochvalovala a ani nepoznali co jedí :-) Super díky

|Datum: 13:58 3.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 48 Sdílení: 5 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.3.2015 14:37 zde <<<

|Datum: 14:41 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 53 Sdílení: 14 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.1.2015 14:29 zde <<<

|Datum: 14:41 19.3.2015

Tohle je opravdu perfektní
5
Nikdo nepoznal, že v omáčce není maso. Dekuju moc za recept i tip kam chodit nakupovat.

|Datum: 08:09 30.1.2019

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 12 Sdílení: 1 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.1.2015 14:17 zde <<<

|Datum: 20:48 19.3.2015

Tohle je opravdu perfektní
5
Nikdo nepoznal, že v omáčce není maso. Dekuju moc za recept i tip kam chodit nakupovat.

|Datum: 08:09 30.1.2019

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 18 Sdílení: 5 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.3.2015 14:32 zde <<<

|Datum: 20:48 19.3.2015

TOPlist