Hledat

Větrník na plech

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 422 Sdílení: 893 Počet komentářů: 19 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.2.2016 10:50 zde <<<

|Datum: 22:22 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 488 Sdílení: 798 Počet komentářů: 12 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.9.2014 17:56 zde <<<

|Datum: 08:51 4.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 297 Sdílení: 232 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.6.2015 13:30 zde <<<

|Datum: 08:11 12.6.2015

Větrnik
5
Skvělé a strašně dobré. Od teď budu dělat už jen tento. 👍👍👍

|Datum: 12:40 28.3.2020

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 154 Sdílení: 403 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.2.2016 09:23 zde <<<

|Datum: 22:22 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 295 Sdílení: 312 Počet komentářů: 11 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.1.2015 22:36 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 432 Sdílení: 766 Počet komentářů: 16 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.5.2014 18:03 zde <<<

|Datum: 09:21 18.6.2015

Větrník
5
Je vynikající děkuji za receptík

|Datum: 16:01 24.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 553 Sdílení: 496 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.5.2015 18:42 zde <<<

|Datum: 08:11 12.6.2015

TOPlist