Hledat

Vobyčejná polifka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Děs
1
Nevím, nepřipadám si jako suchar, ale nechápu, čemu jste se smáli. Vždyť se v tom odrazila pouze tupost autorky, nic víc. Je to spíše směsné, než vtipné. :)

|Datum: 19:19 9.1.2015

Tak tohle jo
5
Luxuska :D

|Datum: 18:38 9.1.2015

Paráda
5
tohle je přesně ono. Víc takových, opravdu jsem se pobavila jako dlouho ne.

|Datum: 18:28 9.1.2015

Polifka je grunt
5
Pecka popis a super žrádlo díkec

|Datum: 16:58 12.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 45 Sdílení: 36 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.1.2015 19:08 zde <<<

|Datum: 14:41 19.3.2015

:DDDDDD
5
Směju se jak blázen, ale dobřeeeee ty!

|Datum: 19:47 9.1.2015

Super
5
Takovou by jsem potřebovala kuchařku

|Datum: 14:28 17.1.2015

Nádhera
5
Čestina je krásná :-) Dík zasmála jsem se

|Datum: 18:36 9.1.2015

Ftipné!
5
Je to spíš vtípek, i když k jídlu jistě taky. Právě koukám na MASH, a některé vzteklé komentáře tady jakoby psal hloupý suchar Frank Barnes ;-)

|Datum: 06:53 10.1.2016

Mazec
5
Ta to je pecka, chlámu se jak blázen.

|Datum: 18:00 9.1.2015

trapný
1
zajímají mě recepty ale tento rádoby vtipný popis receptu je víc než trapný...Je teda smutný,že se tomu vůbec někdo zasměje..

|Datum: 19:48 9.1.2015

Dobrá
5
Teď jsem tuhle polifku dovařila, nejen popis pobavil, ale co víc ta polévka je opravdu dobrá.

|Datum: 11:12 10.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 43 Sdílení: 41 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.1.2015 17:41 zde <<<

|Datum: 20:47 19.3.2015

Co to je za jazyk?
1
To je mazec. Co to V....ani psát neumí.

|Datum: 18:20 9.1.2015

Vynikající
5
To je moje gusto. Po dni co stál za dvě h.. jsem se opravdu od srdce zasmála. Ještě ke komentu Děs - tupost se projevila to máte pravdu, ale leda tak ta Vaše. Autorka to narozdíl od Vás dělá naschvál, zato Vy ty sračky co tu píšete myslíte vážně.

|Datum: 19:26 9.1.2015

Polifka
5
Parádní popis, ale pro starší generace to bude asi oříšek a s úspěchem se nesetká. Já jsem se pobavil hodně slušně a za to díky.

|Datum: 22:22 9.1.2015

TOPlist