Hledat

Vynikající dort ze zakysaných smetan - rychlovka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 191 Sdílení: 213 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.11.2014 15:42 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

dortík
5
Luxuska, hlavně děti to zbožňujou!

|Datum: 19:09 2.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 146 Sdílení: 161 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.7.2014 15:45 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 249 Sdílení: 276 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.6.2015 07:21 zde <<<

|Datum: 08:07 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 222 Sdílení: 634 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.3.2014 13:34 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

Dělala jsem a je moc dobrá
5
Dělám již několik let ale podle tohoto receptu by jsem řekla, že je asi nejlepší. Moc děkuji za receptíček a určitě vyzkouším i další receptíky od Vás. Žaneta

|Datum: 12:37 26.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 13 Sdílení: 17 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.2.2014 11:39 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Super rychlovka
5
Úžasně rychlý a dobrý moučník, stačí jen pár ingrediencí a za chvíli je hotovo. Jen u nás se dělá na velký plech. Sice jsme jen tři, ale dortová forma nestačí.

|Datum: 20:36 24.3.2017

Hotovo
5
Tak jsem ho udělala dle Vašeho receptu a sklidil velký úspěch. Doporučuji.

|Datum: 16:05 26.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 358 Sdílení: 338 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2015 18:11 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 134 Sdílení: 229 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.3.2014 09:07 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

TOPlist