Hledat

Vynikající křehké rohlíčky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

dávám jedničku s hvězdičkou
5
Jsou výborné, křehké těsto, u nás se po nich jen zaprašlo :-), jsou fakt výborné a je to jednoduché, stojí to za vyzkoušení :-)

|Datum: 19:47 1.12.2014

skvělé
5
jednoduché a nemají chybu dávám jedničku s hvězdičkou

|Datum: 11:56 17.5.2014

výborný
5
S těstem se výborně pracuje,druhý den ještě měkké, opravdu vyzkoušejte

|Datum: 20:29 13.1.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 347 Sdílení: 485 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.7.2014 16:30 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 371 Sdílení: 767 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.4.2014 08:00 zde <<<

|Datum: 09:18 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 248 Sdílení: 402 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.1.2015 11:50 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 442 Sdílení: 519 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2014 15:22 zde <<<

|Datum: 09:18 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 502 Sdílení: 752 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2015 12:25 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 483 Sdílení: 544 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.6.2015 07:15 zde <<<

|Datum: 08:09 12.6.2015

.
5
Robievam ich a môžem odporučit sú naozaj fantastické aj makové , aj orechové

|Datum: 21:04 25.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 429 Sdílení: 1322 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.8.2015 09:53 zde <<<

|Datum: 09:40 19.8.2015

perfekt
5
delam je a jsou perfektni

|Datum: 18:59 2.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 236 Sdílení: 291 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.12.2014 11:24 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

rohlíčky
5
Jsou perfektní znám je jen jsem neměla receptík a jsem moc ráda,že si tuto dobrotu budeme moct udělat sasmi doma a pochutnat si. Díky

|Datum: 07:31 7.5.2014

cesto pred plnením nemusí kysnúť? ?
5
Skusim

|Datum: 18:37 7.12.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 614 Sdílení: 718 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.4.2015 12:29 zde <<<

|Datum: 11:47 19.4.2015

bezpochyby
5
Určite výborné, ale musím dať aj PDP?????????

|Datum: 21:43 3.12.2014

TOPlist