Hledat

Zákusek s ořechy

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 270 Sdílení: 192 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.6.2015 10:50 zde <<<

|Datum: 09:23 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 253 Sdílení: 197 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.6.2014 18:12 zde <<<

|Datum: 11:49 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 278 Sdílení: 484 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2016 23:10 zde <<<

|Datum: 22:24 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 403 Sdílení: 272 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.2.2015 09:25 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 290 Sdílení: 235 Počet komentářů: 11 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.9.2014 03:04 zde <<<

|Datum: 08:51 4.5.2015

Strašné!
1
To je opět recept! Měli by se vkládat pouze vyzkoušené. Těsto strašně lepí, musela jsem přidat 7 lžic mouky, aby se dalo zpracovat, stejně lepilo. Žádná informace jak dlouho a na kolik se těsto peče. Pekla jsem nakonec na 150 docela dlouho..stále nebyl prostředek hotov a okraje už zlaté, takže jsem přidávala. V ořechové plnce je velice mnoho tuku, všude mi to z ořechů teklo..plavaly v něm..Netuším jak se komu povede přendat celý plech piškotu na druhý ještě s ořechy..ani já netuším jak to udělám..k tomuto zákusku se nejspíš již nikdy nevrátím.

|Datum: 13:39 20.11.2016

-
5
Známé jako Nebe v hubě!!! :-)

|Datum: 19:43 12.6.2014

TOPlist