Hledat

Závin z pomazánkového másla - neskutečná rychlovka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Vynikající
5
Je opravdu luxusní, doporučuji.

|Datum: 13:56 8.5.2014

recept-zavin z pomazankoveho masla
5
Super receptik

|Datum: 10:20 10.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 183 Sdílení: 289 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.1.2016 14:57 zde <<<

|Datum: 18:53 21.1.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 193 Sdílení: 279 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.5.2014 19:38 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

Závin
5
Je vynikající a neskutečně nejen rychlý ale co hlavně je žravý tak klidně pokud je Vás v rodině hodně tak se můžete pustit do dvojité dávky

|Datum: 17:36 7.5.2014

Opet moc dobre
5
Dalsi super recept na zavin. Romanko, uz jsem podle vas pekla a delal vice veci a opravdu musim rici, ze vse bylo super a stejne tak i tento zavin. Dekuji za recetik. Terezie

|Datum: 20:48 29.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 205 Sdílení: 262 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.10.2014 13:47 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 166 Sdílení: 202 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.8.2014 13:02 zde <<<

|Datum: 07:39 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 169 Sdílení: 209 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.4.2015 09:54 zde <<<

|Datum: 11:48 19.4.2015

i
5
Bylo to supr bomba,rychle vynikajíci,,,,

|Datum: 17:57 7.5.2014

výborný
5
Veľkou výhodou je, že náplň s môže urobiť nielen sladká ovocná, orechová, maková,,,, ale aj slaná šunková, syrová, kuracia, alebo mäsová.

|Datum: 19:26 12.8.2014

TOPlist