Hledat

Závin ze super rychlého těsta

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 180 Sdílení: 222 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.10.2014 16:43 zde <<<

|Datum: 11:44 19.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 204 Sdílení: 236 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.3.2015 21:57 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Mnamka
5
moc dobry a opravdu vynikajici testo neskutecne rychle a velice dobre se s nim pracuje a zavin pak dobre drzi tvar jednim dechem proste dokonale

|Datum: 06:51 6.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 137 Sdílení: 193 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.7.2014 17:11 zde <<<

|Datum: 07:43 10.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 203 Sdílení: 258 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.7.2015 11:48 zde <<<

|Datum: 18:10 4.7.2015

Dokonalý
5
Dnes upečeno a moooociiinky dobroučký. Díky

|Datum: 18:33 6.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 224 Sdílení: 307 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.5.2014 18:26 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

vynikající
5
Je vynikající vřele doporučuju

|Datum: 06:59 6.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 12 Sdílení: 8 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.3.2015 21:57 zde <<<

|Datum: 20:26 19.3.2015

Závin
5
Výborný

|Datum: 07:06 8.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 117 Sdílení: 230 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.7.2014 20:23 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Dobry
5
Oblizovala se cela rodina i s navstevou :-)

|Datum: 20:47 29.10.2014

Závin
5
Těsto je vynikající a neuvěřitelně jednoduchá příprava. Už nebudu dělat jiné. Tohle je hned a chuťově je super

|Datum: 15:02 5.5.2014

těsto
5
VYBORNÉ TĚSTO UŽ JENOM TOTO.

|Datum: 17:09 10.4.2015

Dobré
5
Neuvěřitelně rychlé a moc dobré

|Datum: 09:08 5.5.2017

Těsto
5
S těstem se perfekně pracuje, doporučuji dělat ze dvou dávek. Je to dobré a hned pryč.

|Datum: 12:08 5.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 190 Sdílení: 403 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.8.2015 13:39 zde <<<

|Datum: 09:39 11.9.2015

Závin
5
Je to opravdu rychlé a velice dobré. Budu dělat častěji

|Datum: 16:24 4.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 215 Sdílení: 183 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.11.2014 16:03 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

TOPlist